Post by najaldendlatib on Feb 17, 2022 7:37:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljud primogemid häkkivad ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2 2022 version ▞▞▞
See on fantastiline, kuid Tom jääb esimesena magama ja uusi asju on raske avada
Hea mäng 👍. Kuid palun vähendage reisimisel saadavate topeltkaupade hulka
Rääkiv tom on nii armas, aga ma arvan, et sa mängid rääkivat Tomi ja sõpru.
parim mäng lastele
Tom on nii naljakas
No Humanity - The Hardest Game Arcade kwzl
Naljakas, sest see on Tom ja samuti saate teda lüüa
loll mäeng
tore töö👌Super andekas töö mulle meeldib 👍 suurepärane mäng ja naljakas heheheheh aga üks asi, mis mind liiga häirib, lisab selle mängu vahele, mis mulle ei meeldi.... muidu väga hea mäng meeldib❤️
annan sellele 4 tärni, mulle meeldib see, aga ma arvan, et kas saate sellesse mängu rohkem asju lisada, sest kui mängimine on liiga pikk, hakkab sellega tegelikult igav
Reklaamidest rääkides on nende ilmumiseni aega vaid 1 minut, mis on PALJU aega, et anda Tomile vanni. Samuti miks te muutsite selle kosmosesõdade asja veebis raskemaks? See oli ülilihtne. Täiesti soovitan 😁👍
Täitsa lahe
Veel rohkem mänge tuleb lisada, sest nägin sama ja igavlesin, andes ettepaneku teha veelgi raskemaid ja huvitavamaid mänge, nii et.. See on minu kunagi armas sellest ajast, kui ma seda pärast nii nägin.. Mitu päeva ei. Muuda. Nii.. Saa kätte..
Mulle meeldis see mäng... see on lõbus ja lapsesõbralik. Mulle aga ei meeldi, et reklaame on palju ja mõned neist on väga pikad. Samuti võiks mäng kasutada rohkem minimänge kui reklaame. Naudin kosmoseradasid ja teiste kasside hindamist, kuid Tom väsib väga kiiresti. Mängus olevad esemed, sealhulgas Tomi toit, riided ja kodukaunistused, on kallid ja mäng ei paku nende ostmiseks piisavalt münte... Nii et üldiselt on see hea mäng aja veetmiseks, kuid sellel on oma eelised.
Ma armastan seda mängu, välja arvatud reklaamid, ja seal on väike teismeline ja lõpuks täiskasvanud, päris lahe? 🤩🤩🤩🤩
see on liiga hea, kuid sellega on probleeme, näiteks kui Tom on juba beebi suuruses, ei saa te teda väiksemaks muuta. See muudab selle rakenduse kahe 🌟 mänguks, kui soovite Tomi karusnahka muuta, mängus olevad karusnahad näevad nii igavad välja ja see muudab selle rakenduse nii halvaks. Lemmikloomi on nii vähem, ma mõtlen, et lemmikloomi peaks olema rohkem, sest neid on ainult 5. Ja te ei saa hoida neid koos, võite hoida ainult ühte.saate mikseris mahla teha, kuid ainult kahe puuviljaga kulub Tomi une täielikuks muutmiseks nii palju aega
See on hea mäng, kuid palju lisandeid
Nõustun teistega, et reklaamidest vabanemiseks peavad olema ostuvõimalused. mu väikelaps mängib seda ja ta satub mängupoodi ja on pettunud, kui ta ei saa tagasi. Ma maksaksin pigem väikese tasu ja vabaneksin reklaamidest, mida ta niikuinii ei kasuta. Kõik muu on suurepärane.
See hirmutab mind, et tomi silmad järgivad mind ja see ei lase mul oma kassihäkkerit nimetada (lugesin kommentaare enne) nõid on imelik, see vajab juurdepääsu mikrofonile, mu telefon teatas tõrkeid ja helitugevust keeras ise MÕJU KORDA SEE POLE HEA RAKEND LASTELE
My Talking Tom 2 ง่ายๆ okvg
See on päris korralik mäng lastele, eelmise rakenduse suurepärane uuendus. Mõned reklaamid on väga küsitavad, kuna rakendus näib olevat suunatud umbes 4-aastastele lastele (vägivaldsed mängud, sõjamängud, finantsrakendused).
See on äge mäng seal saab pildistada
Mulle meeldib see mäng, mulle meeldib see, kuidas sa näed teisi kasse
Ето очень хорошая игра
Ekstreemne kogemus. Niiiii hämmastav. Mul ei hakka sellest mängust kunagi igav
Häkker Angela silma sees, kui näete Angela silma, on sees nagu mees nagu Angela silm ja siis nägin tema nägu või mõnikord nägin Angela silmas akent ja siis juba töötab häkker rakendustes ja nad varjab midagi ja siis juhtus temaga see, et ta oli 10-aastane tüdruk, ta kadus, kuna ostis kõneleva Tomi rakenduse ja selles on midagi valesti
My Talking Tom 2 Εύκολα exz
Ärge laadige seda mängu alla, see on jube rakendus ja kuulab teid ja teie perekonda. Ilmselt on tegu inimröövimänguga. See mitte ainult ei vaja teie sünnikuupäeva, vaid soodustab loomade vigastamist😿. Kui teil või teie perel on see mäng, soovitan teil see desinstallida. Kui olete üle 18-aastane, ei pruugi see probleem olla, kuid kui teil seda pole, vaadake mängu üle teie vanemad.🤔
See on päris lahe ja laadige rakendus alla
POLE PIISAVALT HEA....see mäng on lihtne ja väga tore mäng, ma läksin 25 000 mööda pärast seda hakkas halvaks minema, aga mulle meeldis....see oli nii tore, aga miks see pidi muutuma, ma tõesti mulle meeldib idee panna oma lemmikloom pipart sööma 😂 aga ma hindan seda mängu väga😘🤗 peaaegu nagu teisi mänge!🤣🤣🤣🤣
Hea et tom on tagasi aga vana versioon on natuke parem kui see sest see tom on natuke imelikum
TOM 2 ON NAGU POKE TOM😻
Mulle meeldib see, kuid see mõjub halvasti näiteks 3-aastastele lastele, kuid muus osas on see lõbus
Olen väga nördinud liiga paljude reklaamide pärast, see on tõesti vastik ja ma pidin selle pärast 1-tunnist installimist desinstallima, kuna nii paljude reklaamide hoidmine rikub kõik ära. Iga minut pidin silmitsi seisma uue reklaamiga, mis kestab 30 sekundit, ma ei soovita seda kellelegi. Igaüks, kes postitab positiivse vastuse, on sponsoreeritud, kuigi kui olete nõus selle installima, saate seda ise kontrollida ja kogeda tüütuid reklaame.
My Talking Tom 2 Εύκολα exz
See on masendav ja tüütu. Iga kord, kui proovin kapist lahkuda, annan mulle reklaame.. Tik Tok Ads, Frosted Flakes ja muud asjad. See on ka väga hirmutav, kui vaatate tähelepanelikult Tomi silmadesse, näete kell 3 öösel meest, kes soovib teie asukohta. See mäng tuleks lõplikult ära keelata. Te peaksite end häbenema Outfit7.
Ma mängin seda, sest see on täiesti rahuldust pakkuv, vähemalt ta saab vaadata kõiki lõbusaid asju, mida mina enamasti ei saa. Uued riided odavate hindadega fantastiline jama läbi võitnud sm-mängu....lol.... Ma lasen sellel väikesel kassil oma elu elada....
kui proovin rakendust puudutada, läheb see lihtsalt minu viimati kasutatud rakendusse ja lülitub seejärel välja. mis toimub. Vajan vastuseid. Angela on palju parem. Ja ma ei saa aru, miks selles passis edukas ettevõte selle peale kokutas. 😠🧐 aga ma pole seda rakendust probleemide tõttu kunagi kasutanud, kuid ootan seda põnevusega. aga tõesti paranda see asi ära.
Ma laadisin selle mängu oma väikelapse jaoks alla. Mäng ise on armas ja huvitav, mu lapsele see meeldib. AGA... kuulutusi on PALJU. Olgu, otsustasin abonemendi tasuda. ükskõik mis, ei tööta. see pole mänguarendajate süü, sest tundub, et Google ei luba perelingi kaudu lapse kontol tasulist tellimust hankida. Saatsin arendajale sõnumi, kuid ta ei vastanud mulle. Sellepärast annan ainult 2 tärni.