Post by najaldendlatib on Feb 17, 2022 7:40:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Mania - Blast 2022 version ▞▞▞
Příliš mnoho reklam...velmi frustrující.....
U cheat u througe out stejné koule, takže u cant vyhrát a všechno je hodně
Zatím dobré
Bubble Shooter Mania - Blast Головоломки jku
SpongeBob: Krusty Cook-Off Hygge yrss
Někdy mám problémy s tím, že malé kuličky nechtějí jít nahoru, když se je snažím pohnout
Je to opravdu velmi zábavná hra speciálně pro oči a mozek, pomáhá mému soustředění i mé další rodině, která tuto hru hraje. Děkuju.
.bere vám to cíl
Doslova reklama po KAŽDÉ úrovni. SBOHEM... Uodate: Nemám ve zvyku platit za hru, pokud jsem neodehrál přiměřené množství, abych ji mohl zhodnotit. Nemám trpělivost zabývat se neustálými reklamami, abych tak učinil. Rád bych vám připomněl, že jste Zdaleka od jediné bublinové střílečky dostupné na Google Play.
Proč po odehrání příkladu hry s číslem 56, když opustíte hru a vrátíte se, musíte znovu hrát číslo 56, abyste se mohli pohnout vpřed
Méně špatných barevných kuliček by bylo fajn. Bez nich dost těžké.
Miluji tuhle hru
Skvělá hra!!!!!!!!!
V Bubble Shooter 2 došly desky a opravdu si užívám Bubble Shooter Mania
Návykové. Jedna z nejlepších bublinových popových her, které jsem hrál
Fantastický
Hra je dobrá, ale věc, která se mi nelíbí, když chci sledovat video, se nezobrazuje a stále zobrazuje barvu, která je uvnitř, to je, když se mi to vůbec nelíbí
Má větší výzvu než některé jiné hry Bubble Pop.
Miluju tu hru, ale teď mě nebaví hrát svou hru, protože se na některých úrovních zastaví, jako teď nemůžu pokračovat ve hře, protože se zastavila na úrovni 2346 prosím pomozte mi co nejdříve prosím miluji tuto hru, pomáhá mi zmírnit stres Děkuji předem
Snažil jsem se získat 5 nebo více barev, když na puzzle nebyly. Máte jich k dokončení jen pár, nemusíte plýtvat střílením, zvláště když říkáte, že hádanka je těžká a právě jste promarnili mnoho zbytečných střílení. Smazáno
Hru miluji, ale uvízla na úrovni 40. Velmi zneklidňující
Bubble Shooter Mania Teka-teki drs
Večeře
Miluji tuto hru, není jako jiná bublinová hra, kterou jsem hrál, tato bublinová hra je tak úžasná.
Je to hloupé, protože je těžké přimět koule, aby se přestaly otáčet, abyste mohli střílet! Okamžitě jsem to odinstaloval.
Excellent.one sakra dobrá bublinová hra wow.
Je zřejmé, že neposloucháte, co lidé říkají. Stále dáváte barvy, které nejsou relevantní
Pěkná jednoduchá hra s časem
Proč bonusy blikají na obrazovce na různých místech tak rychle, že je nemůžeme zachytit?
Reklama mě téměř donutila hru více než jednou odstranit.
Zatím dobré.
Dobré, kromě zablokování @ lv 723, znovu zastavená aplikace, ale znovu začíná od lv 1???
Miluji příležitost hrát věci, které mě zaměstnávají
30 sekund přidává sání
Drahý! Plné prase je po právu moje a neměl bych za něj platit. Vydělal jsem si to.
Bubble Shooter Mania - Blast معمایی thel
Je to zábavná hra se mnou, stejně je to, že když míříte, cíl je pravdivý, není to tak, že jste tady hrozní, minul jste svůj míček, je to správné naše jméno, ale banky jsou fantastické, užili byste si to a já nedávám všech pět na jakoukoli hru, kterou musím mít opravdu rád
Zábavné rychlé tempo