Post by najaldendlatib on Feb 17, 2022 7:49:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetoane de creștere a codului de cheat ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
acest joc este un joc pentru elevii de 2 ani, nu este foarte bun, dar graficele sunt bune. Vă rog să nu jucați acest joc, vă rog să nu jucați acest joc
Acest joc este un joc foarte frumos și bun pe care îl dau cu 5 stele 🌟🌟🌟🌟🌟, de asemenea, rekwest vorbesc despre ghimbir 3 și vorbesc despre Angela 3, te rog.
Mama a platit factura nu mai speriati copiii
Această aplicație spune „Evaluează-ți experiența pentru anunțurile afișate în reclamele aplicației aate hi nahi h, deoarece jucam acest joc offline
Nu pentru copii când veneau farfurii pentru a-l hrăni, una era crăpată și când l-am lipit, mi-a înghețat jocul și am văzut un bărbat, așa că nu instalați
NY și cu mine trebuie să fim o idee puțin bună, dar trebuie să fiu sincer și ideea în care nu mă distrez acasă nu sunt câteva lucruri pe care le știi când se datorează din partea ta nu se întâmplă și asta nu funcționează din același motiv, poți fi depus până mâine și ziua te va suna la o întâlnire reală și vei fi acolo la 19:00?
foarte frumos joc
Este un joc ok, dar nu sunt multe lucruri de făcut și am jucat acest joc doar de puțin timp și mă înspăimântă așa că nu-mi place foarte mult acest joc
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games Arcade rjyp
Cand sufla aia in ochi se vede o faianta cu patratele negre si albe, adica un loc in care omoara copii, nu mint mam uitat in poze si miam dat seama,cand nu face nimic in ochii lui, nu in retina,se vede o fata ambitoare dar malefica asa am vazut
Risip de memorie Vă rugăm să nu descărcați acest cel mai prost joc
Foarte frumos
Acum un anunț de jocul tom loves angela nul descărcați vă rog are toți feluri de haidraivuri și camer e o păcăleală nu spun că nu e bun acum revin la Talking Giner 2 E cel mai tare joc dintre talking dar nu e mai tare ca Talking Tom
Nu instalați este un joc foarte prost
Celălalt ginger are camere in ochi ăsta nuu!! Dar e tare super
Bun, dar este foarte NEBUNAL. Făcut pentru băieții suspin
acest joc este foarte distractiv. Are o mulțime de butoane acolo
Un joc atât de bun pentru bebeluși de 6 luni când eram mic, mă uit la pisica care mănâncă supă și mănânc și acum am crescut, așa că acum mă plictisesc să joc acest joc, dar acest joc este foarte bun și nu are reclame, așa că voi acorda 5 stele la acest joc 🥰🥰🥰
Atât de uimitor acest joc 😍
Funneh și copiii au fost puțin mai relaxați și puțin mai ușurați pentru mine și cu siguranță mă voi bucura de restul zilei și sper să vă bucurați de călătoria dumneavoastră cu familia. nu vei pierde șansa de a fi din nou în contact cu familia și prietenii și prietenii și rudele tale de ziua ta, precum și în câteva luni și jumătate un avans pentru o îmbrățișare de ziua de naștere în următoarele două săptămâni cu familia. și ești un loc bun în familie și nu vei rata niciodată vacanța și familia
Numărul unu este mai bun
Doar eliminați toate reclamele și este cel mai popular joc din lume! Atunci va funcționa perfect. Și vă rugăm să adăugați câteva activități suplimentare. Va deveni plictisitor în următoarele 2 secunde! De aceea adaugă câteva activități suplimentare 😉
Este drăguț și distractiv
Talking Ginger 2 Pramogos ppjt
Această aplicație este plictisitoare
Joc acest joc de multe ori. Când mă simt plictisitor. Joc această aplicație. Această aplicație este foarte interesantă. Îți dau 5 stele🌟.
Mult prea multe reclame menite să-i determine pe copii să instaleze software
Cel mai tampit joc din lume mai am vazut un joc ca asta dar nu era creat de outfit bla bla bla P.S jocu e facut de heckari
Acest joc are nevoie de mai multe îmbunătățiri, vă rugăm să outfit7 games face it
Drăguț ca să vorbești cu Tom
atat de bun! fratelui meu de 2 ani îi place asta!!! Tocmai l-am descărcat și fratele meu țipă de emoție!!! iar chestia din ochi a dispărut!! daca a aparut atunci e fals!! este o eroare care s-a întâmplat cu ani în urmă!!! 10/5 dacă îl pot evalua!!!! grozav pentru copilul meu
Nu e bine deloc
Acest joc este atât de drăguț, dar nu seamănă cu ceilalți. Îți place să vorbească, dar ghimbirul nici măcar nu poate merge, stă doar pe un portbagaj, de aceea dau doar 3 stele
Are camere inbochi
Este ca bla bla bla și jocurile sunt în reclame, așa că vă rugăm să ayusin nyo
E frumos.Incercati si talking ginger.
Talking Ginger 2 Διασκέδαση jqrk
Talking Ginger 2 Забава iexl
Talking Ginger 2 Entertainment cpn