Post by najaldendlatib on Feb 17, 2022 7:54:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Maps for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Maps for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodo generatoriaus raktai ▞▞▞
▞▞▞ Maps for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
Sveiki, aš įdiegiu šį ir aš tiesiog įdiegiu vieną žemėlapį, o kai noriu įdiegti ir kitą atsisiunčiau žemėlapį, kai paspaudžiu pradėti, negaliu prisijungti prie to žemėlapio, bandau tiek kartų, bet negaliu nieko įdiegti, ką galiu padaryti
Duodu tau žvaigždutę, bet kodėl mano minemap neatsidaro tai suteikia man galimybę pašalinti galiu pradėti jos pradžia bet po 2 sekundžių jis užsidaro pats
Star Shoot VS Arkadspel ouzq
Jis gražus, bet jame yra priedų, bet man patinka:) bet kitą kartą jis net nereaguoja, aš tiesiog uždarau ir vėl atidarau, nes jis šiek tiek vėluoja......
Nuostabu
3 žvaigždutės, nes nėra vykdomo pabėgimo iš kalėjimo žemėlapio Prašau, aš to noriu
Maps for Minecraft PE Eszközök elrg
Man patinka ši programa, nes dangaus bloko žemėlapis pridedamas prie šios programos geriausių „Minecraft pe“ žemėlapių
Senesnėse versijose ši programa yra gera, bet kai ją atsisiunčiau 2021 m., ji turi naują klaidą (atsiuntus žemėlapį ar priedą rodoma, kad atsisiuntimas nepavyko. Bandoma iš naujo) ir aš taip pat laukiau 30 minučių, bet ne programa neveikia gerai 😔 .
Tai siaubinga!! Aš net negaliu atsisiųsti jokių žemėlapių!! Jis nuolat sako „nežinoma klaida, bandykite dar kartą“
Paspaudus žaisti programėlės žemėlapyje, kai „Minecraft“ įkėlė visus mano pasaulius, buvo ištrinti ir aš buvau atjungtas. Vėl prisijungiau, bet mano pasauliai buvo visiškai ištrinti iš įrenginio.
Sveiki, kūrėjai, noriu su jumis pasikalbėti, nes kodėl skyriau 4 žvaigždutes, nes prisijungimo laikas ilgesnis nei tikėtasi ir net jei turiu gerą tinklą, bet vis tiek man visada praneša nežinomą klaidą, kai atsisiunčiau žemėlapį, kitaip žemėlapiai yra puikūs👍👍.( bet prašau pataisyti) (yra ir kita klaida, kuri, jei bandysite sustabdyti atsisiuntimą, man tiesiog parodys paleidimo mygtuką)
Programa yra graži, bet kai noriu atsisiųsti tg castle, ji rodo 1.17, bet turiu 1.16, todėl prašau sukurti 1.16 žemėlapius.
Ši programa yra op
Programėlė veikia, bet kitos meluoja, todėl veikia 😄🙂
Seip geras ben kai parsisiunti ta mepa ismetinija😦
Gera programa amžinai
Ši programa negali atsisiųsti nei vieno žemėlapio. Turiu oficialų Minecraft1. 17 versija Norėjau žaisti „One block“ seriją „Minecraft“, ji rodo, kad atsisiunčiama tik valandas.
ahh gerai, taigi, kai atsisiunčiau „premium“ žemėlapį, jis sako, kad turiu žiūrėti reklamą, tai suprantama, bet kai jis atsisiunčiamas, jis užstringa laukiančiame etape FOREVER ir kai man patinka uždaryti skirtuką, visas žemėlapis tarsi dingsta iš programos . Kai aš jo ieškau, dingo kodėl? Tie, kurie nežiūri skelbimo, veikia puikiai... aukščiausios kokybės žemėlapis, kurį bandžiau įdiegti, buvo spiralinis parkūras ir kai kurie kiti, nė vienas nepadėjo, ištaisykite šią klaidą ir aš mielai įvertinsiu tai 5 žvaigždutėmis 🙂
Puiki programa, skirta modifikacijoms, bet pridėkite per daug modifikacijų, pasaulio, Redstone ūkio ir tt Kitu atveju ši programa mums buvo labai naudinga, ačiū kūrėjams.
Žaidimas Kalmarai žaidimas amatų žemėlapiai Minecraft PE-MCPE žaisti per visą ekraną, Squid Game Craft Maps for Minecraft PE - MCPE populiarus kategorijoje
laimėti Albany efektyvus Minecraft PE Hunger Games : 3 Steps - ... pilvas Galimumas do you remember the first hunger games map?
Man nepatinka ši programa JI NIEKO NEDARIA Spustelėjau "žaisti" Aš nuėjau į Minecraft ir nuėjau į pasaulį ir nieko neatsitiko Aš patikrinau visur eter mano skyrius nenori apkarpyti arba Programa neveikia aš tikrai nerekomenduoju šios programos........
Negaliu atsisiųsti žemėlapių.
Sakoma, kad yra tinklo klaida...nors mano tinklo ryšys geras...todėl baisu
Tai gerai, bet jums reikia atnaujinti vieną bloką
Jūs visi galvojate, kodėl šiai programai skyriau 1 žvaigždutę, todėl leiskite man paaiškinti, kad ši programa neveikia mano įrenginyje, ji neatsidaro, taigi, kaip galėčiau tinkamai įvertinti šią programą ir neturiu jokių tinklo problemų, nes kiekviena programa yra dirba gerai. Beje, aš negaliu nieko padaryti dėl šio dalyko, tik šią programą sukūrusi įmonė gali išspręsti šią problemą.
Hm, aš neturiu jokių problemų dėl šio žaidimo, bet aš jam skyriau 4 žvaigždutes, nes man patinka šis žemėlapis, o vėliau jis buvo sugadintas (turėjau galvoje, kad jis dar nebaigtas, tačiau jame yra netinkamas pastatas kaip... žaislų istorijoje yra lavos daiktas - ugnies dalykas svetainėje -) taigi, taip....
Siaubinga programa, ji visada sugenda, per dažnai. Čia praleidau laiką ir duomenis.
Tai puiku, tačiau yra tik viena problema – „Minecraft“ versija. Jei jūsų versija nėra tiksliai žemėlapyje, negalite atsisiųsti savo žemėlapio
Ar galite atnaujinti matusuhuma miestą ir padaryti daug stočių su traukiniu, į kurį galėtume nuvykti
Jis taip pat veikia, bet aš nematau vaizdų
Šioje programoje nėra net vieno zoologijos sodo žemėlapio
Salo tai neveikia
Ios 10 atsisiųsti oficiali svetainė. Atsisiųsti torrent naršyklė ...
Ant kokios versijos
Šis žaidimas yra geras, bet aš atsisiunčiu žemėlapius, jis neveikė, spustelėjau 1000000 paleidimo mygtuką, bet jis neveikia, aš nerekomenduoju atsisiųsti šios programos
Maps for Minecraft Pocket Edition – „Google Play“ programos
Maps for Minecraft PE Įrankiai ziwz
Maps for Minecraft PE Tools udo
Man patinka jo žemėlapis, bet nežinau, kodėl jis negali veikti mano įrenginyje. Turiu naujausią minecraft versiją
Dėl šios priežasties aš jam skyriau 4 žvaigždutes, nes kitas žemėlapis neveikia, bet kiti veikia, man jis labai patinka, todėl būtinai atsisiųskite jį💖💖💖💖💖
NEREKOMENDUOJU!! JOJE YRA DAUG IŠšokančiųjų SKELBIMŲ IR JOKIŲ ŽEMĖLAPIŲ NETURI. IŠ VISO APIE 50 ŽEMĖLAPIŲ NEŠVAISTITE LAIKO!!!!
šie žemėlapiai yra puikūs ir šaunūs
Sveiki, Emily, įdiegiau programą ir ji veikė gerai, bet yra nedidelė problema. Atsisiunčiau pasaulį ir jie pasakė žaisti, bet įvedžiau Minecraft ir nieko nepasirodė, todėl tiesiog išspręskite problemą. Ačiū, versija yra 1.2.13, o žemėlapio pavadinimas yra prabangus krantinės dvaras
Sveiki, ši programa yra šauni, bet kartais, kai atsisiunčiau kai kuriuos žemėlapius, mano „Minecraft“ pajus gedimą, tikiuosi, kad pataisysite 3 žvaigždutės
Labai gražūs žemėlapiai, bet labai lėtai atsisiunčiama:(
APP yra tikra, bet kai pradedu atsisiųsti žemėlapį, ji visada pasakykite nežinoma klaida bandant ištaisyti šią klaidą
Šios vietos tikrai gražios, bet galiu atsisiųsti kai kuriuos žemėlapius. tai užtruks kelias dienas, savaites, mėnesius, tada galiausiai galėsiu atsisiųsti tą žemėlapį. Nežinau, dėl ko jis toks buvo, tas, kuris sukūrė šią programą, turi ištaisyti šią klaidą. Bet net ir tai neužtrunka per ilgai. Manau, viskas gerai, nes man patinka!!!
Labai patiko